2 PU componentenlijm 3kg (± 9lm naad)

45,00

incl. btw

Omschrijving

Voor de meeste toepassingen en doorsnee gebruik voldoet de enkelzijdige kleefband prima om kunstgrasnaden te verlijmen. Wanneer er echter grote krachten op de naad kunnen optreden, adviseren wij de 2 PU componentenlijm te gebruiken. Deze hoogwaardige lijm bestaat uit 2 componenten die na het mixen een chemische reactie aangaan waarna een uitzonderlijk sterke lijm ontstaat die ook in de meest extreme omstandigheden goed blijft hechten.
Vergeet ook niet de bijhorende lijmband te bestellen. De lijmband dient als drager om de componentenlijm op te smeren.

Bereidingsadvies:

Om de lijm klaar te maken doorboor je met een scherp voorwerp het deksel van de lijmemmer (op de voorziene plaats in het midden) waarna de verharder vloeistof uitloopt in de emmer. De volgende stap is het mixen van de 2 vloeistoffen. Gebruik hiervoor bij voorkeur een bouwmixer of een krachtige boormachine met mixstaaf. Na het mixen heb je ongeveer 30 minuten tijd om de lijm aan te brengen voor deze begint uit te harden. Giet de lijm in het midden van de bijhorende lijmband uit en smeer deze uit d.m.v. een getande kam of spatel zodat deze egaal verdeeld is over de lijmband.

Praktische info

  • Met 1 kg lijm kan je ±3 lm naad verlijmen.
  • Beschikbaar in 2 hoeveelheden: 13,2 kg (goed voor ± 40 lm naad) en 3 kg (goed voor ± 9 lm naad).
  • Verwerkingsadvies: na het mixen van de 2 componenten heb je 30 minuten tijd om de lijm aan te brengen voor deze begint uit te harden. Minimum temperatuur 10°C en droog weer.
  • Veiligheid: Gebruik van handschoenen en veiligheidsbril zijn sterk aan te raden. Bij contact met de ogen direct overvloedig spoelen met water. Bij contact met de huid overvloedig spoelen met water en zeep.
  • Geschikt voor alle weersomstandigheden. Verwerking zelf kan evenwel enkel bij droog weer!