Leveringsvoorwaarden

Kort overzicht:

 

Standaard levering vanaf 200€: GRATIS

 

Standaard levering tot 200€: 50€

 

Bestelling op stock houden in ons magazijn: GRATIS

 

Levering op maat: 90€

 

Levering in Nederland en Luxemburg: 75€

 

Overige landen: op aanvraag

 

Afhalen in Wijnegem: GRATIS

 

Noot: alle bedragen zijn incl. 21% btw.

 

Standaard levering

 

Alle bestellingen waarvan wij de betaling voor 23.59u ontvangen hebben leveren wij binnen 5 werkdagen gratis aan huis in heel België met onze eigen vrachtwagens*.

Vanaf 200€ incl. btw is de levering volledig gratis, tot 200€ bedraagt de transportkost 50€ incl. btw.


Van zodra de leverroutes zijn opgemaakt ontvang je van ons een email (check zeker ook je spam) met info m.b.t. de levering zelf alsook de exacte leverdag. Leveringen kunnen zowel overdag als tijdens de avond plaatsvinden. 

 

Vanwege optimalisering van leverroutes i.v.m. real time binnenkomende bestellingen kunnen leverroutes tot het laatste moment wijzigen. Daarom kunnen wij helaas bij een standaard levering vooraf geen tijdvak van levering doorgeven. Je kan wel eventueel de dag van de levering zelf bellen voor een tijdsindicatie.

 

*Uitzonderlijk geven wij het transport uit aan externe koeriers (bijv. bij kleine bestellingen). De levering kan dan mogelijk enkele dagen langer duren afhankelijk van het koeriersbedrijf.

 

 

Levering uitstellen

 

Indien gewenst kan je je levering makkelijk en gratis uitstellen naar een later tijdstip. Je hoeft enkel tijdens het afrekenen onderaan in het opmerkingsveld door te geven vanaf welke datum je wil dat wij de standaard levering opstarten.

Nog geen idee wanneer je je bestelling wil laten leveren? Ook geen probleem! Noteer in het opmerkingsveld “Levering graag uitstellen tot verder bericht.” en wij houden je bestelling gratis op stock tot wanneer je ons een seintje geeft.

 

Levering op maat*

 

Je levering op een specifieke dag en/of binnen een bepaald tijdvak ontvangen is ook mogelijk mits een extra kost voor een levering op maat van 90€ incl. btw welke je hier kan bestellen.

Voor 12u, namiddag of liever ’s avonds? Je boekt je levering zoals jij het wil tot een tijdvak van 2u (bijv. tussen 10u en 12u).

 

*Enkel beschikbaar in België.

 

 

Levering in het buitenland

 

Voor leveringen in Nederland en Luxemburg bedraagt de transportkost 75€ incl. btw. Wij doen ons uiterste best om ook hier de levertijd zo kort mogelijk te houden. Doorgaans lukt het ons om binnen de 5 werkdagen in het buitenland te leveren.

Voor alle overige landen maken wij steeds een offerte op maat, gelieve hiervoor contact met ons op te nemen en wij helpen je graag verder.


Permanent bemand afhaalmagazijn

 

Je kan tijdens de openingsuren je bestelling ook altijd kosteloos zelf afhalen in ons kunstgrascomplex te Wijnegem (bestelwagen, aanhangwagen, op dakdragers…).

Terwijl jij van je koffie/thee geniet, verwerken onze magazijniers jouw bestelling. Heb je je bestelling al op voorhand doorgegeven? Dan ben je ook zo weer vertrokken.

We hebben bovendien ook speciaal een afhaalbel bij de balie voorzien zodat je tijdens drukke momenten niet lang hoeft te wachten!

Kwaliteitsverpakking altijd inbegrepen!

Om beschadigingen tijdens het transport te vermijden pakken wij de rollen steeds volledig in en wordt er ook een stevige kartonnen koker over de hele breedte voorzien om het doorbuigen van de rol zoveel mogelijk te vermijden.

 

11 Showroom