Wat kost kunstgras geplaatst? Ontvang een persoonlijke offerte binnen 24h!

Grasslook reviews

Wij zijn altijd heel blij en dankbaar met jullie feedback! Heel wat mensen bellen ons. Sommige doen het via Google reviews. Nog anderen sturen dan weer spontaan een email en daarvan hebben we er een aantal hieronder gekopieerd. Persoonlijke gegevens hebben we uiteraard verwijderd maar verder zijn alle emails 100% authentiek* en ook integraal* overgenomen zoals wij ze hebben ontvangen.

*Als je hieraan twijfelt ben je steeds welkom in onze showroom voor een random controle 🙂

Meer dan 50.000 tevreden klanten!
Mag ik uw firma bedanken voor de correcte service en het fantastische eindresultaat van het kunstgras in onze tuin. Tevens zou ik willen benadrukken dat uw mensen fantastisch werk hebben geleverd en ook heel hard hebben gewerkt om tot dit resultaat te komen.
Dhr. E. M.
Deurne
Heel hartelijk bedankt voor de goede zorg door iedereen. Wij zijn zeer tevreden en verschillende mensen hebben het al gezien en zijn verbaasd over uitzicht en zachtheid.
Mevr. B. B.
Antwerpen
Beste, Even een mailtje om te zeggen dat ik meer dan tevreden ben over het geleverde werk! Het resultaat is werkelijk prachtig. Verder sta ik erop de twee mannen te complimenteren: vriendelijk, beleefd, behulpzaam en goed doorgewerkt. Na de werken kreeg ik van de Raad van Bestuur een mailtje én een telefoontje voor een dikke chapeau te zeggen, want werkelijk geen kruimeltje zand is er gemorst in de fameuze put. Bedankt, en een dikke pluim voor de mannen!
Mevr. B. M.
Sint-Job-in ‘t-Goor
Vandaag werd het kunstgras geplaatst zoals afgesproken. Bij deze willen wij onze tevredenheid uitdrukken. Bestelling en afhandeling van de “papierwinkel” was vlot en perfect waarvoor dank. De plaatsing gebeurde door 2 topkerels. Ze hadden oor naar onze wensen, waren voorzichtig, beleefd en vriendelijk. Al bij al een tevreden klant dus. 1 tip; geef die jongens een werfradio, met MNM op de achtergrond zijn ze een lust voor het oog.
Dhr. V.O.
Deurne
Beste, Deze morgen werd onze gazon geplaatst. Ik ben zeer tevreden zowel over het plaatsen en de uitvoering als ook over de werkmannen. Zeer vriendelijk ... een pluim ! Ga jullie zeker aanbevelen... Vriendelijke groeten L.J.
Dhr. J.L.
Sint-Job-in ‘t-Goor
Bedankt voor de goede service. Echt prachtige afwerking en chapeau voor jullie plaatsers. Zij leveren prima werk en zijn heel vriendelijk. Wat wij nog nooit meegemaakt hebben is dat deze mensen alles opruimen en letterlijk alles terug op hun plaats zetten. Tot wederhoren voor het instrooien. Wij zijn echt heel tevreden en zullen het niet nalaten om reclame voor jullie te maken.
Fam. B.
Schelle
Wij hebben bij u 24 m² Pro nature gekocht eind april 2008. Nu is het kunstgras ook geplaatst. Vandaag versturen wij u een omslag met enkele foto's van het eindresultaat, dat zeker mag gezien worden. De vrienden die eerst wantrouwig stonden tegenover "kunstgras" hebben hun mening drastisch herzien. Een terras dat nu altijd proper blijft enz.. Ik moet toegeven dat ik ook wat twijfelachtig stond tegenover het gebruik van wit zand. Achteraf bekeken klopte uw uitleg als een bus en blijft alles mooi liggen zonder ook maar één plasje water. We hebben in het totaal 1800 KG wit zand verwerkt onder de kunstmat. Als de betegeling helemaal af is, normaal gezien dit weekend dan bezorg ik u enkele foto's on line. Nogmaals hartelijk dank voor uw vriendelijkheid, correctheid, ondersteuning en blind vertrouwen bij de geldelijke transactie.
Dhr. en mevr. P. – S.
Sint-Pieters-Leeuw
Op 12 juni hebben jullie ons bestelde kunstgras komen leggen (factuur GLF-14-…) En met deze wil ik jullie zeggen dat ik zeer tevreden ben over de plaatsers. Die hebben dat heel goed gedaan, waren zeer gedienstig en vriendelijk. Dus niets dan lof en dat mag dan ook wel eens gezegd worden hé! In bijlage vind je wat foto's. Nogmaals bedankt
Dhr. S. J.
Stabroek
Zo tevreden over het resultaat. Enorm veel respect voor jullie hardwerkende werknemers. Ze weten wat ze doen. Ze zijn volledig op elkaar afgestemd. Een tevreden klant!
Mevr. C.C.
Wommelgem
Ik kocht bij jullie in 2009 66m² kunstgras grasslook finesse. Ik ben nog altijd heel tevreden over de kwaliteit en de kleur van het gras. Ik ben dan ook van plan om nog een deel van de tuin met kunstgras verder aan te leggen.
Mevr. V. A.
Tienen
De firma is dinsdag en gisteren langsgeweest zoals afgesproken. Graag had ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om te benadrukken hoe snel, mooi en verzorgd jullie team heeft gewerkt!! Proficiat!! Een tevreden Grasslook klant erbij!
Dhr. D.L. G.
Ninove
Even een mailtje om jullie te bedanken voor de vliegensvlugge service en het brandveilig materiaal. Het decor staat en de camera’s rollen. We hebben al veel positieve reacties gekregen. In bijlage een foto – niet zo goed van kwaliteit, maar het geeft je toch een beeld.
Mevr. E. P.
VRT
Bij deze wensen wij jullie te bedanken voor de uitstekende service die geleverd werd. Dit zowel voor de bestelling, d
Dhr. M. V. C.
Schoten
Beste team van grasslook, bij deze willen we jullie team bedanken om de fijne en goede samenwerking bij de plaatsing van ons kunstgras. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en ons geburen en de voorbij rijdende fietsers die even halt houden om te zien of dit nu echt gras is ook. Bedankt en hopelijk voor jullie nog veel werk in de omgeving van Houthalen-Oost.
Fam. B.
Houthalen
Beste,we hebben in 2015 kunstgras door jullie laten leggen. We zijn daarover zeer tevreden. We willen ook vooraan kunstgras laten leggen.
Mevr. V.
Wijnegem
Vorige week kwamen jullie vakmannen ons kunstgras plaatsen. We willen jullie en ook hen bedanken voor het mooi geleverde werk. We zijn zeer tevreden. Leuk om zo de vakantie in te kunnen gaan.
Mevr. M.
Puurs
gisteren opgehaald, vandaag reeds een mooi gazon, al veel positieve complimenten ontvangen van mensen die per toeval passeerden, bedankt voor het mooie gras,
Fam. S.
Leopoldsburg
Daar wij onze tuin nu hebben aangelegd met jullie kunstgras, en wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit, hadden wij graag opnieuw een offerte van jullie gekregen, ditmaal voor onze voortuin.
Dhr. B.
Zandvliet
hey s. wij zijn zeer tevreden met het gras zeer goede en bekwame gasten zeer vriendelijk en harde werkers ook alles proper opgeruimd zullen zeker reclame maken voor jullie
Dhr. D. L.
Rijkevorsel
Wij hebben reeds al een deel van onze tuin aangelegd met kunstgras van jullie en zijn heel tevreden. Om het laatste deel af te werken zou ik graag willen weten jullie het type Grasslook Emperior nog voorradig hebben. Na ontvangst van deze info, zal ik eerstdaags een offerte opvragen voor de juiste m² inclusief plan.
M.M.
Balen
Ook de levering was top !!! Nog fijne uitleg en tips gekregen !! Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij anderen !!! Dank je wel voor de fijne en vriendelijke service!!!
Mevr. B.
Bree
Bij deze wil ik u bedanken voor de samenwerking en de prima plaatsing. Hier mag gerust reklame over gemaakt worden.
Dhr. G. P.
Lanaken
Bedankt voor de heel vlotte samenwerking
Mevr. V. D.
Leuven
Bedankt voor de goede service van gisteren! Kvind het echt leuk dat jullie dit kosteloos en zo snel hebben komen herstellen!
Mevr. D.E.
Borsbeek
Bedankt voor info ivm ongewijzigde offertes. Een pluim voor de mevrouw die bij ons kwam opmeten,heel vriendelijk, correct op tijd en goed advies en tips!
Mevr. H.K.
Wommelgem
Hartelijk dank voor de correcte service. Ons terras ziet er nu werkelijk prachtig uit!
Mevr. E.
Westerlo
U bent ons aangeraden door Dhr V. die heel tevreden was over jullie diensten. Zelf zijn wij ook aan het overwegen om een stuk van onze tuin met kunstgras te voorzien namelijk +- 350m3. Zien jullie een mogelijkheid om alles te komen op meten?
Dhr. G.
Schoten
We zijn heel tevreden van het gras en de plaatsing
Mevr. D. P.
Bouwel
Bedankt voor de eerlijkheid en de behandeling van mijn vraag. Wij zijn tevreden over de service, het geleverde werk en de kwaliteit van de matten. We maken reclame voor Grasslook bij iedereen die het wilt horen: topservice!
Dhr. A
Turnhout
Ik verwijs naar ons aangenaam telefonisch onderhoud van zaterdag jl. Bij deze wens ik nogmaals mijn appreciatie kenbaar te maken voor de wijze waarop u onze klacht behandeld. Graag zouden wij zaterdag 27/06 in de voormiddag langskomen in de toonzaal. Met vriendelijke groeten
Dhr. V. M.
Lebbeke
Bedankt voor de service! Het is fijn te werken met mensen die service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Dit wordt enorm geapprecieerd. Graag zouden wij zaterdag 27/06 in de voormiddag langskomen in de toonzaal. Met vriendelijke groeten
Mevr. G.V.
Herenthout
Ik wil u heel hartelijk bedanken voor de super service! We zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Dhr. J.F.
Mortsel
Bedankt voor de snelle levering. Op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur, uitstekende info over plaatsing.
Dhr. V.
Gooik
Gisteren ontvingen wij het doosje met de stalen en de nodige uitleg erin, waar wij heel blij mee waren. Zeer professioneel !!!! Daar houden wij van. Dit weekend gaan wij over tot het afgraven van onze voortuin en de borduren plaatsen. Wij kunnen niet kiezen tussen twee stalen daarom zijn wij van plan om volgend weekend Naar jullie showroom te komen (als jullie open zijn) daar te gaan kijken beslissen een offerte maken en overgaan tot de aankoop ervan. Ook zijn we bereid om deze dan zelf af te halen of gelijk mee te nemen als het mogelijk is.
Fam.C.
Koersel
Met oprechte dank voor het vlugge zenden van staaltjes... dit is service en dat mag gezegd zijn...
Dhr. Q. J.
Zandhoven
Onlangs lieten wij kunstgras exige in onze tuin aanleggen. Wij zijn hier zeer tevreden over maar hadden nog een vraagje in verband met de brandbaarheid. Ik neem aan dat we de barbeque beter op de stenen zetten dan op het kunstgras maar is het ook erg brandbaar materiaal of smelt het in een plekje weg of ???
Mevr. M.
Kontich
Enkele (vermoedelijk 3) jaren geleden hebben we bij jullie een kleine oppervlakte kunstgras gekocht. We zijn erg tevreden en willen nu een stuk stadstuin met dezelfde soort uitbreiden. Is het voor jullie nog te achterhalen (via een factuur) welke soort wij exact aankochten ?
Dhr. J. S.
Boechout
ik wil jullie bedanken voor het goede werk dat jullie geleverd hebben bij ons. we zijn zeer tevreden. jullie gasten waren ook super vriendelijk.
Mevr. S.
Kampenhout
bij deze zou ik jullie willen bedanken voor het fantastische werk dat jullie hier hebben geleverd (dikke pluim voor de 2 gasten). In de bijlage zitten 2 foto’s van voor en na. Ik ga zeker reclame maken voor jullie.
Mevr. C.
Noorderwijk
Zaterdagmorgen waren jullie plaatsers al hier iets voor 8 u. Dat gaf ons al een eerste goede indruk. Die mensen kennen hun job. Actief bezig, goed werk, alles opgeruimd en netjes. Klaar in 2 uurtjes daar mijn man de ondergrond reeds had schoongeveegd en het kunstgras zo onmiddellijk kon gelegd worden. Deze 2 mensen doen hun werk met de glimlach en dat is zo aangenaam voor de klanten. Onze tuin is gewoon "PRACHTIG" en wij zijn zo tevreden met het resultaat. We hopen dat we nu jaren lang kunnen genieten van ons grastapijt. (In dit geval is het gras inderdaad wel groener bij de buren.) Bij ons dus!! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.
M. – W.
Langdorp
Bedankt voor de goede service ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen moesten ze geïnteresseerd zijn in kunstgras Nogmaals bedankt.
Dhr. D.N.
Heide-Kalmthout
Jullie 2 mensen hebben hier zaterdag uitstekend werk geleverd en alles heel proper achtergelaten . Als het goed is mag het ook eens gezegd worden . Intussen zijn hier al een paar mensen komen kijken naar onze biljart , we zullen jullie firma zeker aan bevelen . 👍👍👍
Dhr. L.
Holsbeek
Dank voor jullie super snelle en nette service. Vele bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Dhr. F.
’s Gravenwezel
wij willen graag laten weten dat we heel tevreden zijn met ons kunstgras! Wat 'n zaligheid! Het ziet er ook heel mooi & natuurlijk uit. Dit hadden we véél eerder moeten doen!
Dhr. en mevr. W.
Duffel
met dit wil ik u bedanken dat u bent komen zien en met deze wil ik ook de 2 mannen die het gras hebben komen leggen bedanken voor alles: leggen, afwerking,vriendelijkheid,en proper. deze mannen moet ge bijhouden doe ze de groeten en bedankt.
Dhr. V.W.
Merksem
Geachte heer/mevrouw Wij hebben deze namiddag uw telefoontje gemist. Maar ik kan jullie zeggen dat hier in Beveren, alles in orde is. Wij zijn fier op onze voortuin en achtertuin, en jullie hebben fantastische mensen die voor jullie werken. Wij zijn gelukkig dat wij deze beslissing hebben genomen (ook mijn gebuur) en terwijl de mensen hier aan het werken waren hebben wij zeker een 20tal mensen hier gekregen die folders vroegen van Grasslook, want die mensen wisten niet dat zoiets bestond. Wij hebben samen met jullie werknemers de mensen een folder gegeven van jullie bedrijf, wij hopen dat jullie via de reclame nieuwe klanten krijgen hier in Beveren. Maar nogmaals bedankt (ook voor mijn buur) om de prachtige service en om het prachtige werk van uw werknemers. Intussen nog eens bedankt en wij zullen niet nalaten reclame te maken voor jullie bedrijf.
Dhr. en mevr. R. – V.B.
Beveren
Hierbij enkele foto's van onze tuin met kunstgras dat jullie vorig jaar in november hebben aangelegd. Het is genieten! Altijd groen: ook al is het droog. Geen gazon afrijden: dus ook geen lawaai. Hartelijk dank.
Mevr. K.
Herenthout
Beste Heb bij jullie al eens eerder een gras tapijt gekocht zeer tevreden Heb nu in Italië Sardinië namelijk een huis gekocht zou het mogelijk zijn om het tot daar op te sturen is namelijk 2 stukken van 4x7 meter laat u mij iets weten wat mogelijk is
Dhr. P. E.
Maasmechelen
Zaterdag 13 juni waren wij in jullie winkel om kunstgras uit te kiezen voor ons terras. Onze naaktkatten zijn zeer tevreden met onze keuze en V. had dan ook het geduld niet te wachten met het uitproberen vooraleer het overal bijgesneden was. Hartelijk bedankt voor jullie goede en snelle service!
Fam. D. K.
Schoten
Ons kunstgras ligt al. We zijn zeer tevreden. Het is heel mooi. Ook een pluim voor het werkvolk. Het zijn goede werkers en vriendelijke mannen.
Fam. T.
Deurne
Beste, Vooreerst hartelijk dank voor de plaatsing van ons grasveld; we zijn heel tevreden van het werk van de gestuurde ploeg. Graag hadden we nu ook nog ons gras laten instrooiien door jullie.
Dhr. K. V.L
Eeklo
Enkele jaren geleden (mei 2009) heeft uw firma in onze school een kunstgrasmat geplaatst. We zijn hier tevreden over. Wij zouden nog graag een stukje bijplaatsen voor onze kleuterklasjes van ongeveer dezelfde grootte (+ 50 m²).
Dhr. V. L.
Wilrijk
Beste, Op 13/07/2011 had ik bij jullie reeds een bestelling gedaan van kunstgras. Doordat we zeer tevreden zijn, zouden we voor op onze nieuwe toonplaats hetzelfde kunstgras willen leggen.
Dhr. D. W.
Overmere
Allereerst wil ik je van harte danken voor het gestelde vertrouwen en de zeer goede afwerking. Klant zeer tevreden en zeker voor op een zondag dit te realiseren.
C. E. bvba
Neeroeteren
In mei 2018 hebben jullie bij ons in de tuin kunstgras Charm geplaatst (GLO-18-…/….). Gezien we zeer tevreden waren over de service zouden we graag een nieuwe bestelling doen.
Dhr. N.T.
Wilrijk
Zaterdag ll werd de plaatsing van onze gazon werkelijkheid. Met deze mail willen wij even onze tevredenheid uiten over jullie werknemers, Y. en zijn Poolse maat. Zij waren vriendelijk, beleefd en last but not least, zij werkten zeer goed en punctueel. De afwerking is ”TOP”. Jullie, als bestuurders, wil ik feliciteren met deze werkkrachten. Wij zullen niet nalaten onze tevredenheid met anderen te delen.
Mevr. B.
Deurne
Eerst en vooral wil ik u heel graag hartelijk danken voor de grastapijt. Onze tentoonstelling werd een echt succes en veel bezoekers waren onder de indruk. Niet alleen van de foto’s maar ook van het gras in de kamer dat echt wel heel echt leek… Pakje flyers was op dus hoop voor jullie voor wat extra klanten. Nogmaals dank en hierbij ook wat extra foto’s.
Mevr. M. M.
Mechelen
Merci voor de super service, wij zijn zeer tevreden, zeg dit ook zeker tegen je mannen!!!!!!
Fam. C. C.
Hoevenen
Even melden dat ik dik tevreden ben voor de twee vakmensen, die vandaag mijn voortuin picobello in orde brachten.
Mevr. H.
Wijnegem
Wij zijn heel tevreden van het kunstgras en de geleverde service van uw werkmannen. Ze verdienen een pluim.
Mevr. P.
Wommelgem
Mevrouw, We willen u graag hartelijk danken voor de goede service! ik wil jullie even laten weten dat we al veel positieve reacties hebben gekregen op jullie gras ! dacht dat jullie dat wel leuk zouden vinden om de meningen eens te horen
Mevr. v.d. V.
Edegem
Heel mooi werk geleverd wel bedankt
Mevr. V.A.
Sint-Joris-Weert
Bedankt voor de vlotte service 🙂 Als we nog eens grastapijt nodig hebben weten we waar we moeten zijn.
Dhr. M.P.
Willebroek
Hey, Merci alles is op tijd aangekomen, goede service! Ps. Die lijm voor tussen de naden, kan ik die ook bij jullie bestellen?
Dhr. S.
Meer
We hebben van uw firma kunstgras in onze tuin waarover we heel tevreden zijn. Er is aansluitend op deze grasmat een muurtje in grote cementblokken. Graag zouden we dit muurtje bekleden met hetzelfde kunstgras. Is dat mogelijk?
Mevr. K.
Herenthout
Goede kwaliteit en prima service. Bedankt
Dhr. R.C.
Merksem
Bij deze wil ik jullie team nog eens hartelijk bedanken voor de vlotte samenwerking. TOP
Dhr. B. V.
Turnhout
Nogmaals bedankt voor jullie goede en snelle service.
Mevr. L. C.
Hemiksem
De stalen zijn aangekomen, dankjewel . Wij kunnen jullie service alleen maar aanraden aan onze vrienden en kennissen. Na wikken en wegen, leggen kijken en beraden zijn we tot de conclusie gekomen dat de Sorento voor ons het beste is. De look bevalt ons, is meest natuur getrouwe en de korte haren spelen in ons voordeel met al het bladverlies van de struiken rondom.
Mevr. M. D. T.
Oud-Turnhout
Afgelopen donderdag heb ik het kunstgras gelegd. In bijlage een foto van het mooie resultaat. Bedankt voor de fijne, vriendelijke en vlotte samenwerking.
Dhr. B. C.
Vosselaar
Even een kort bericht om jullie te danken voor de prima service. Groeten van een klein maar tevreden klantje uit Brugge.
Dhr. C.E.
Brugge
Alles is perfect in orde gebracht met een mooi resultaat als gevolg ! Het resterende saldo heb ik cash meegegeven met één van jullie vakmannen. Nogmaals bedankt voor de verleende service en veel succes met jullie nieuwe locatie.
Dhr. D.N.
Puurs
Ik heb al samen met mijn gebuur zowel voor het huis als in de tuin al jaren gras laten leggen van Grasslook, en wij zijn daar heel tevreden over. Vroeger heb ik nog folders aangevraagd om het aan vrienden door te geven, maar die zijn nu op. Nu nog gaan verscheidene mensen voorbij onze deur en vragen hoe wij aan dat gras komen. Wij hopen dat jullie met het aanleggen van tuinen al wat succes hebben gehad hier in Oost-Vlaanderen. Daarom zou ik jullie vragen of wij nog een aantal folders kunnen krijgen van jullie, want ik kan jullie zeggen dat ik zeker elke week een belletje krijg waar ze ons vragen waar wij het gras zowel van voor als vanachter vandaan hebben.
Dhr. R.
Beveren
Na goede recensies van vrienden ben ik bij jullie terechtgekomen. Ik heb de site bekeken en jullie hebben een ruim assortiment! Kunnen jullie mij misschien advies geven of wat raden jullie aan? Het zal natuurlijk een persoonlijke keuze zijn, maar ik weet niet goed waar te beginnen 🙂 Ik heb een klein terras van +/- 11 a 12 m2.
Mevr. P.
Antwerpen
Vorige zaterdag werd het kunstgras geplaats, de plaatsers hebben mooi werk geleverd, we zijn zeer tevreden.
Dhr. en mevr. D.J.
Niel
Gazon is geplaatst en voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik stuur je wel eens een foto.
Dhr. V. T.
Berchem
Het resultaat is prachtig,we zijn super content!!! Bedankt van het geleverde werk ,echte vakmensen en het kunstgras echte top kwaliteit !!
Mevr. S. D. R.
Kallo
Beste, hartelijk dank voor de vlugge plaatsing van het kunstgras, ons tuintje heeft een volledig anders uitzicht het ligt er netjes bij
Mevr. R. -C
Gent
Bedankt voor de goede service van U en zeker van jullie mannen. Ze hebben dat weer schitterend gedaan.... Even vriendelijk en beleefd, bedankt ze nog maar eens.
Dhr. D. C.
Deurne