Welkom in onze showroom

Grasslook heet je van harte welkom in het uniek kunstgras complex te Wijnegem waar je volledig vrijblijvend in een aangename sfeer kan kennismaken met de verschillende soorten kunstgras op grote oppervlaktes. Wij zijn het hele jaar door 5 dagen per week doorlopend open en je hoeft ook geen afspraak te maken.

Adres showroom:

Krijgsbaan 90
2110 Wijnegem

Openingsuren*

Maandag:

9u – 16u

Dinsdag:

gesloten

Woensdag:

9u – 16u

Donderdag:

9u – 16u

Vrijdag:

9u – 16u

Zaterdag:

9u – 16u

Zondag:

gesloten

*Feestdagen gesloten

Kom ons kunstgras zelf ervaren

Omdat we verschillende plaatsingssituaties hebben gesimuleerd (binnen- en buitentuin, indoor, terras en daktuin) krijg je in de showroom een goed beeld hoe het kunstgras er uiteindelijk bij jou zal uitzien.

Natuurlijk kan je hier ook terecht voor gespecialiseerd advies omtrent alles wat met kunstgras te maken heeft. Als je je afmetingen meebrengt kan er indien gewenst ook meteen een offerte berekend worden.

Vermits de kunstgrassen geplaatst zijn op verschillende soorten ondergrond (zand, beton, tegels, stabilisé, dakbedekking/roofing/epdm …) kan je zelf ervaren wat de verschillen zijn en vergelijken met je eigen situatie.

Onze showroom ligt vlakbij de afrit van de autosnelweg, op 50m van het shoppingcenter van Wijnegem. Onze specialisten staan je graag te woord. Parkeren kan je voor de deur of in onze eigen ondergronds parking. No stress 🙂