FR

-

--> Reviews lezen? <--

   --> Waarom Grasslook kiezen? <--

-

 

  Klik hier om de prijslijst van onze kunstgrassen te downloaden

 

 

  Productoverzicht tabel in pdf, klik hier

 

Met veel trots stellen wij onze actuele kunstgrascollectie voor. Al 19 jaar lang zijn wij met een gepassioneerd team dagelijks in de weer om onze missie waar te maken: jou de mooiste en meest exclusieve kunstgrassen ter wereld aanbieden voor vrijwel alle toepassingen aan de allerscherpste prijzen. Die perfectie streven we niet alleen na wat looks en feel betreft maar ook op technologisch gebied. Dat nieuwe klanten veelal via onze bestaande klantenkring komen sterkt ons dat we op de goeie weg zitten. Wij hopen jou alvast ook gelukkig te mogen maken met een prachtig gazon waar je nog jaren genot van hebt en zullen het zeker en vast niet laten om daar alles aan te doen!

 

Permanent bemand afhaalmagazijn

 

Bij Grasslook®  kan je tijdens de openingsuren alle kunstgrassen direct meenemen (bestelwagen, aanhangwagen, op dakdragers…). Terwijl jij van je koffie/thee geniet verwerken onze magazijniers jouw bestelling. Heb je je bestelling al op voorhand doorgegeven? Dan ben je ook zo weer vertrokken.

 

Heb je vragen over de plaatsing van kunstgras dan kan je rekenen op vakkundig persoonlijk advies en dit zowel vooraf, tijdens de werken als achteraf. Behalve de plaatsingsinstructies die je steeds meekrijgt adviseren wij je ook zeker hier een kijkje te nemen. Uiteraard hebben wij ook alle (eventuele) benodigde accessoires op voorraad. Prijzen hiervan vind je terug in de “prijslijst accessoires”.

 

Om beschadigingen tijdens het transport te vermijden pakken wij de rollen steeds volledig in en wordt er bovendien ook een stevige kartonnen koker over de hele breedte voorzien om het doorbuigen van de rol zoveel mogelijk te vermijden.

 

    Gratis levering levering binnen 2 werkdagen!

 

Alle orders vanaf 500€ incl. btw, besteld en betaald voor 12u leveren wij binnen 2 werkdagen gratis aan huis. Voor bestellingen onder de 500€ incl. btw rekenen wij een transportkost van 50€ incl. btw. Bestellen kan per email (info@grasslook.be), in de showroom of online (nieuwe website in opbouw, beschikbaar in de loop van het voorjaar). Betaling kan per overschrijving (Grasslook - BE37 0689 3119 0428) met vermelding van onze referentie (factuur of offerte nummer) bij de mededeling. Wens je een levering op een specifieke dag of binnen een bepaald tijdvak hou dan rekening met een extra kost bij voor levering op maat van 50€ incl. btw.

 

    Plaatsing door onze vakmensen

 

Onze ervaren plaatsingsteams werken ieder project af met oog voor detail, vakmanschap, veiligheid, netheid en respect voor de omgeving. Met 19 jaar kunstgras expertise kan je gerust op beide oren slapen. We kennen ons vak als geen ander en gaan voor elk project steeds tot het uiterste om een prachtig eindresultaat te bekomen! Loopt er überhaupt iets mis dan kan je altijd rekenen op onze uitmuntende dienst na verkoop.

 

Het vervangen van een bestaande gazon omvat in grote lijnen:

A) Afgraven en afvoeren van bestaande gazon.

B) Aanvoeren, egaliseren en aandrukken van een zandbedding (± 3cm).

C) Plaatsing van het kunstgras.

 

Op een vlakke bestaande ondergrond  (bijv. dak, terras, asfalt, betonnen vloer…) kan het kunstgras meestal rechtstreeks geplaatst worden en zijn de voorbereidende werken (A en B) niet van toepassing.

 

De aanlegkosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de oppervlakte, locatie, bereikbaarheid en andere specifieke omstandigheden ter plaatse. Bezorg ons een schets met exacte afmetingen en enkele foto’s dan maken wij graag een persoonlijke offerte voor jou op.

 

Je kan desgewenst flink wat besparen door de voorbereidende werken (A en B) zelf of in eigen beheer uit te voeren.